Blog

Prohromske ograde

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Prohromske ograde za dvorišta su izazov za svakog profesionalnog majstora koji se bavi obradom inox materijala pogotovo kad je veća metraža u pitanju. Dvorišna prohromska ograda traži dosta vremena, truda za pripremu i izradu elemenata, kuglica, rozetni, prolaznih elemenata, pogačica, radlovanih cevi gde su svi ovi navedeni elementi potrebni da bi prohromska ograda bila kompaktna.

Naša radionica isključivo koristi tj. kupuje inox materijal od firme PROHROM Čačak koji su najozbiljniji i najkvalitetniji uvoznik inox materijala za tržište Srbije i bivših republika. Od materijala koji kupimo od navedene firme tj. lima pravimo sve što nam je potrebno za dvorišne ograde, balkonske i unutrašnje. Svaka rozetna, kugla od fi 30 do 120 se proizvodi u našoj radionici gde na osnovu toga korišćenjem kvalitetnog materijala i samostalnom proizvodnjom možemo na gotove proizvode da damo i odgovarajuću garanciju u smislu postojanosti sjaja i trajnog kvaliteta materijala.

Što se tiče cevi koje kupujemo od navedenog uvoznika za sve vrste materijala dobijamo i sertifikat o garanciji kvaliteta čelika gde mi kao radionica koja obrađuje taj materijal možemo krajnjem kupcu da damo dugogodišnju garanciju na kvalitet materijala.

Obično se dvorišna prohromska ograda postavlja na dve varijante: ili se koriste prohromski stubići ili se montira na betonske stubove koje je vlasnik pre nas odradio. Ako su u pitanju betonski stubovi onda se platna fiksiraju inox ankerima i vare za horizontale na poljima gde se onemogućava bilo kakva demontaža bez našeg prisustva tj. teško može bilo ko da skine ili prisilno demontira polje tj. eliminišemo mogućnost bilo kakve krađe dvorišne prohromske ograde.

Kada se montaža izvodi na naše inox stubiće obično se horizontale fiksiraju preko fi 12 distancera koji su od punog materijala i oni se direktno vare na stubiće. Prednost platna koja se nose na distancere jeste ta da mogu da neutrališu eventualne građevinske propuste koji se često dešavaju i da izvedena ograda kada se namontira izgleda savršeno bez ikakvih propusta i nedostataka baš zato što nam distanceri na poljima omogućavaju korigovanje građevinskih propusta. Svi varovi se kasnije poliraju i posle postavljanja cela se ograda prepolirava i eventualne ogrebotine koje se dese prilikom transporta do vlasnika tako da na kraju krajnji kupac tj. vlasnik dobija prohromsku ogradu u top stanju bez ikakvih propusta i nedostataka.

Galeriju slika i naše prohromske inox ograde možete videti ovde: http://www.inoxline.rs/index.php/component/speasyimagegallery/album/prohromske-ograde

 

Prohromske inox ograde, ograde od prohroma

Prohromske inox ograde, ograde od prohroma

Inox Line - O nama

Bavimo se izradom i ugradnjom predmeta od nerđajućeg INOX materijala.

Ono po čemu ćete nas prepoznati jesu jedinstvene i prefinjene linije naših proizvoda savremenog dizajna.

©2024 Inox Line. All Rights Reserved. Designed By Aksoni

Search