Blog

Dvorišna prohromska inox ograda

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Iz priloženih slika vidimo bogato ukrašenu dvorišnu prohromsku ogradu na lokaciji Stari Trstenik, okolina Kruševca. Model ove dvorišne prohromske ograde je vizualno dominantan i dopada se gotovo svakom. Sam model je prilično zahtevan, traži dosta truda i veliku količinu materijala. Kada uz sve to uložimo trud i umeće naših majstora, dobija se prelepa prohromska ograda kakvu samo najbolji mogu da naprave.

Investitor u ovom slučaju je hteo da na kapijama i donje polje bude popunjeno te smo tim kao sto se vidi dobili još bogatiju i lepšu ulaznu kapiju. Model sačinjavaju vertikalne cevi prečnika fi20 koje se gore završavaju ukrasnim kopljima sa punim varom i punom obradom i istaknutim dugmetom koje je lice koplja.

Donji deo vertikala su cevi prečnika fi20 sa kuglicama i prolaznim kuglama fi50. Na sve se to dodaje dupli red lukova precnika fi20 koji na krajevima imaju ukrasne kuglice. Kapije, kao što se vidi na priloženim slikama, nose se na kućišta sa lagerima te je funkcionisanje takvih prohromskih kapija besprekorno.

Posebne pogodnosti dajemo za ljude i investitore koji imaju relativno veći obim posla te na taj način možemo i da korigujemo cenu.

 

Inox Line - O nama

Bavimo se izradom i ugradnjom predmeta od nerđajućeg INOX materijala.

Ono po čemu ćete nas prepoznati jesu jedinstvene i prefinjene linije naših proizvoda savremenog dizajna.

©2024 Inox Line. All Rights Reserved. Designed By Aksoni

Search