Blog

Lepo ukrasena varijanta prohromske kapije

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Na slikama vidimo prohromsku kapiju veliku i malu koja se nalazi u selu Farkasdin, okolina Kovacice. Ovaj model kapije je nesto izmedju jednostavne i bogato ukrasene varijante tako da kao zlatna sredina ona zauzima znacajno mesto na trzistu. Posebno se na ovom modelu izdvajaju radlovane cevi koje obogacuju izgled ove kapije i drugi niz vertikalnih cevi sa ukrasnim kopljima gde popunjavaju prvo polje kapije. Luk koji stoji vezuje donji red i on je obavezan zato sto nosi ceo donji red vertikala. Ram kapije je od cevi fi50x1.5mm (deblji zid cevi) i vertikalne fi20x1mm sa zavrsnim ukrasnim kopljima. Kapije se nose na kucista sa lagerima i gustina kapije bude oko 130mm osno u gornjem delu vertikala a u donjem je 65 gde je cista supljina 45mm.

U sklopu cene vam ulaze prohromske kvake, niklovan cilindar i standardna brava aluminijumska. Unutar dvorista idu duple ringlice da kad se kapija otvori ne moze vetar da je nosi (mlati). Na taj nacin osiguravate bezbednu prohodnost vasim autom pored kapije i izbacujete mogucnost ostecenja auta i kapije.

Ovakve varijante kapija imaju najvecu primenu zato sto su osrednjih cena, a za takvu cenu vi dobijate lepu odmereno ukrasenu kapiju.

Inox Line - O nama

Bavimo se izradom i ugradnjom predmeta od nerđajućeg INOX materijala.

Ono po čemu ćete nas prepoznati jesu jedinstvene i prefinjene linije naših proizvoda savremenog dizajna.

©2024 Inox Line. All Rights Reserved. Designed By Aksoni

Search