Blog

Horizontalni prohromski gelenderi

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Horizontalan model inox gelendera ima svoje velike prednosti prvenstveno zbog dugotrajnosti modela uvek atraktivnog izgleda, jednostavnosti odrzavanja a posle zbog drugih osobina. Klasicni modeli su najpopularniji a spadaju u najpovoljnije varijante jer sa kolicinom materijala koja se ugradi dobijamo vizualno popunjen model sa elegantnim linijama i dominacijom dugotrajne atraktivnosti.

Vezano za elegantne klasicne gelendere jeste i to sto se uvek uklapaju u razlicite modele kuca. Boje fasada koje takodje daju kontrast gelenderima te na taj nacin gelenderi dolaze do izrazaja.

Na horizontalnom modelu mozemo da dodamo kugle i pogacice da bi povecali estetiku i atraktivnost modela. S tim se automatski povecava i cena. Vizuelno dobijamo bogatiji model na koji mozemo da dodamo jos i prolazne caure da bi od klasicnog modela dobili neku poluvarijantu bogatih genendera. Zavrsavanje cevi u zid obicno prate rozetne i fiksiranje rukohvata da bi dobili na cvrstini i estetici modela. Ispune i rukohvat se obicno nose na distancer zbog estetike i prakticnosti za odrzavanje jer u tom slucaju su cevi odvojene od stubica i na taj nacin bude model lak za odrzavanje.

Standardno se stubici nose na ploci od 3mm koja se fiksira sa 4 holsrafa i guzvajucim tiplovima precnika fi12. Kad se koristi takva varijanta onda navedeni gelenderi imaju besprekornu cvrstinu i kompaktnost sa kvalitetno izvedenim varovima koji se obradjuju i poliraju do visokog sjaja tako da svaki var se apsolutno uklapa u celu strukturu gelendera.

Zadnjih par godina u ponudi imamo vise modela rozetni u zavisnosti od ukusa koje sluze za zavrsavanje cevi u zid, razlicite tri varijante pogacica koje se montiraju ispod kugle zbog kojih dobijamo na obogacenosti modela i investitor ima mogucnost da bira da li ce gelendere da fiksira cinkovanom srafovskom robom ili inox srafovima koji za nijansu povecavaju cenu navedenih gelendera.

Inox Line - O nama

Bavimo se izradom i ugradnjom predmeta od nerđajućeg INOX materijala.

Ono po čemu ćete nas prepoznati jesu jedinstvene i prefinjene linije naših proizvoda savremenog dizajna.

©2024 Inox Line. All Rights Reserved. Designed By Aksoni

Search