Blog

Održavanje inox ograda i gelendera

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Za odrzavanje ograde i gelendera obicno se koriste sredstva koja nisu abrazivna tj. ne mogu da pogrebu materijal te se uglavnom koriste pamucne ili magicne krpe u kombinaciji sa sredstvima za odrzavanje stakla (na alkoholnoj bazi) tako da odrzavanje prohromskih ograda zbog samog ovakvog jednostavnog dizajna je jednostavno za rad i ne zahteva dodatna ulaganja za sredstva za odrzavanje.

Po navedenim slikama koje smo prikazali klasicni modeli se rade na teritoriji cele Srbije i svuda su jednako aktuelni. Na prikazanim slikama imamo objekat koji je radjen na jugu Srbije u mestu Dzep kod Predejana. Druge slike pokazuju mesto Vrsac sto samim tim pokazuje da je aktuelnost svuda na jednakom nivou. Veliko interesovanje je podjednako u svim regionima i gradovima u Srbiji.

Zadnjih par godina na trzistu je vece interesovanje i dominiraju klasicni modeli gelendera prvenstveno zbog cene (odrzavanja, atraktivnosti). Mozemo reci da procentualno se klasicni gelenderi rade 60% kapaciteta u toku godine zbog interesovanja na trzistu. Materijal koji ugradjujemo je kiselo otporan celik koji se izvodi u postupku predpoliranja, poliranja i glacanja do visokog sjaja sa oznakom 1.43.01 (304) 18-10 kiselo otporan nemagneticni celik u prvoj klasi koji kupujemo iskljucivo od firme Prohrom Cacak koja je jedna od najozbiljnijih i najjacih firmi na domacem trzistu. Materijal koji kupujemo je sertifikovan sa zagarantovanim kvalitetom tako da materijal koji ugradimo mozemo da damo i dugotrajnu visegodisnju garanciju za nase gelendere, ograde i dvorisne ograde. Materijal koji se ugradjuje je proizveden u Italiji, evropskog je porekla (EU). Koristeci takav materijal mi nas deo posla bezbrizno obavljamo, nemamo probleme vezane za kvalitet materijala. Materijal obradjujemo iskljucivo zapadnoevropskim repromaterijalom koji uvoze licencirani uvoznici. Najbitnija stvar u ovom poslu je pasta za poliranje koja je austrijskog porekla i besprekornog je kvaliteta. Smirgle, fiber diskovi i tocila su Klingspor proizvodnje. Koristeci ovaj repromaterijal mi kao firma zagarantovali smo kvalitet navedenih ograda i gelendera pa vi kao krajnji potrosac mozete biti sigurni u kvalitet krajnjeg proizvoda.

 

 

 

Inox Line - O nama

Bavimo se izradom i ugradnjom predmeta od nerđajućeg INOX materijala.

Ono po čemu ćete nas prepoznati jesu jedinstvene i prefinjene linije naših proizvoda savremenog dizajna.

©2024 Inox Line. All Rights Reserved. Designed By Aksoni

Search